TR EXTRA E-news Januari 2023

TR-Register E-news Januari 2023

Bij deze nogmaals de beste wensen voor het nieuwe jaar vanwege het ganse bestuur.

Ik begin dit E-news meteen met een herinnering aan de leden die hun lidgeld voor 2023 nog niet betaald hebben, het bedrag hiervoor is 60 Euro.

In bijlage kunnen jullie alvast de activiteitenkalender voor dit jaar terug vinden, zodat er zeker al een aantal evenementen kunnen aangestipt worden in jullie agenda

Onze eerste activiteit, het clubdiner, hebben we inmiddels al achter de rug. Het was een gezellige, aangename middag, zeer lekker eten en een leuk weerzien voor de aanwezigen.

Vorige week kreeg ik de melding dat het Antwerp Classic Salon ( initiëel voorzien van 3 tot 5 maart 2023) NIET zal plaatsvinden. Verdere bijzonderheden zullen ons later meegedeeld worden.

Eind maart, en dit is niet onbelangrijk, is er op de 31ste de “Algemene Vergadering” die zal doorgaan in het clublokaal te Rumst, Brasserie D3Ri4en.

Haast jullie ook als je nog wil deelnemen aan de trip naar het zuiden van het Zwarte Woud ( zie info in de bijlage). Je kan nog inschrijven tot 30 januari.

Van onze Franse Tr collega’s kregen we volgende uitnodiging :

Hello,

Christine LACAN and Henri GOJON, regional animators as well as the members of the organizing team are pleased to invite you to come and discover the beautiful landscapes of the Ardèche during the 33rd TRIUMPH EVENT which will take place from 18 to 21 May 2023.

You can find all the information (programme, registration and payment) by clicking on the link below:
https:/www.triumph-club-de-france.fr/regions-triumph-club-de-france/event-ardeche-202

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *