Word lid

Ben je de trotse eigenaar van een TR, of gewoon een enthousiaste liefhebber van deze fantastische wagens, dan kan je een geregistreerd lid worden van onze snelgroeiende vereniging.

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Eerst en vooral ontspanning en sociaal contact met gelijkgestemden.
Maandelijks is er een babbelavond in ons Clubhuis (zie Tabblad Contact) met uitwisseling van ideeën en tips betreffende uw TR. Ook de dames zijn meer dan welkom! 

Daarnaast kun je deelnemen aan de toeristische rondritten die georganiseerd worden door onze leden, zowel in het binnenland als het buitenland, met steeds interessante bezoeken waarbij ook de echtgenotes niet worden vergeten.

Voor de echte freaks is er de deelname aan Rally’s en Internationale TR samenkomsten.

Je krijgt ook de mogelijkheid om een oldtimer verzekering af te sluiten aan een uiterst lage prijs.
Exclusieve voordelen van deze polis zijn: Geen kilometerbeperking en U mag uw voertuig zowel overdag als ’s nachts gebruiken. Tevens is een gratis pechverhelping inbegrepen voor België en buiten de landsgrenzen.

Natuurlijk is er ook ons clubblad TRIB, dat 4 maal per jaar verschijnt, met om en bij de 40 pagina’s, boordevol nuttige informatie en leesgenot. Het bevat verslagen over voorbije evenementen, reizen, technische tips, de activiteitenkalender, de advertentierubriek “te koop” en een ganse reeks aan nuttige informatie met betrekking tot TR’s.

Daarnaast hebben we ook het maandelijkse TR-E-News, onze website en het forum.

Onze Club is tevens lid van het BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association), welke de belangen van onze Oldtimers verdedigt. Hieruit worden verschillende evenementen en extra legale voordelen aangeboden.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Voor bestaande leden: 60 Euro voor het lopende werkjaar.
Vernieuwen van lidmaatschap dient te gebeuren in de periode 01/01 – 31/01.

Voor nieuwe leden: 60 Euro voor het lopende werkjaar.
Nieuwe leden die zich aansluiten in de periode 01/11 – 31/12: 65 Euro voor het resterende werkjaar en het volgende werkjaar.

Storting kan op Clubrekening:
IBAN: BE71 779 5988912 69
BIC: GKCCBEBB


Registreren kan via onderstaand formulier.
Na verzending van de registratie zal je een bevestigingsmail ontvangen met alle noodzakelijke informatie betreffende de betaling van je lidmaatschap.

 Uiteraard gaat het lidmaatschap in na het ontvangen van het verschuldigde bedrag.

(velden gemarkeerd met * zijn verplicht in te vullen)