E-NEWS Februari 2023

Vorige maand januari waren we genoodzaakt om de babbelavond af te lasten omwille van de plotse sluiting van de 3RI4REN te Rumst.

We dienden dus op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor onze maandelijkse bijeenkomsten.

Graag wil ik dan ook alle leden bedanken voor de reacties en suggesties naar aanleiding van de het extra- E-news.

Als nieuwe locatie kozen wij voor het sportcafé “Fun2Tennis” te Mechelen – Bautersemstraat 63, gelegen achter de centrale werkplaatsen van de NMBS, en makkelijk bereikbaar via de afrit Mechelen zuid van de E19.

Zie wegbeschrijving in bijlage.

 

Aan te stippen in jullie agenda :

 

  • Eind maart, en dit is belangrijk, is er op de 31ste de “Algemene Ledenvergadering” die zal doorgaan in het nieuwe clublokaal te Mechelen – sportcafé Fun2Tennis. We hopen op een talrijke opkomst !
  • De dag er na, op 1 april ( en dit is geen grap) is het TR Register aanwezig met een club stand op de Open Dag van ANGLO PARTS te Mechelen. Kom gerust even een bezoekje brengen !
  • OP 16 april is iedereen uitgenodigd voor de Haspengouwrit. Een leuke organisatie van René Dupont en Freddy Kindermans. In de bijlage kan je alle details terugvinden.
  • Herinnering : Je kan nog inschrijven voor de “Triumph Euregio Triple”, een organisatie van Jan Meesters, waar we samen rijden met onze Duitse en Nederlandse TR collega’s.

 

En natuurlijk is er ook onze volgende babbelavond, nu vrijdag de 24ste te Mechelen.

 

 

 

Tot ziens

Marc Philips

voorzitter

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *