TR-Register Belgium E-news juli 2019

TRantwerp Ed.4

Na een sabbat-jaartje, staan we weer aan de start… Dit jaar organiseren we onze 4 de editie van de TRantwerp. Peter en Eric zetten onder goedkeurend oog van de vrouwkes weer een mooi ritje op de kaart. Deze staat ingepland op zondag 4 augustus 2019. De afgelopen jaren draaiden we een stuk van het klavertje-4 met als middelpunt Antwerpen, maar er ontbreekt nog “nen hoek”. Nu is het Oosten van de provincie aan de beurt.

Afspraak omstreeks 9u in Taverne/Brasserie MaNo op de Karekiet 1, Schilde (Schildestrand), waar we jullie een klein ontbijtje serveren met koffie/thee om ons hongertje te sussen. Na een korte briefing kan je rond 10u op pad voor zo’n 150km rijplezier. Naast de alom bekende bolleke-pijl, zetten we ook dit jaar onze ondertussen bekende alternatieve navigatiesystemen in het roadbook voor een beperkte afstand. Helemaal niet moeilijk – no stress. Onderweg zorgen we ervoor dat we onze dorst kunnen laven, eventueel met een kleine lunch. ‘t Einde van de rit is terug voorzien op dezelfde locatie. Moest je zeker willen zijn van een tafeltje voor een Diner te nuttigen, raden wij je wel aan om tijdig te reserveren (zelf te ondernemen): Tel.nr MaNo = 03/385 39 66.

Kostprijs van dit uitstapje: 23,- EUR per koppel voor leden van de TR Register Belgium en 28,- EUR per koppel voor sympathiserende Oldtimers van niet-leden.

Inschrijven kan vóór 31 juli via mail naar eric.willemsen@telenet.be of GSM: 0486/50.45.45 en door storting op mijn rekening, BE65 0011 7640 6296, BIC-nr. GEBABEBB, met vermelding: Naam en TRantwerp Ed.4. Je inschrijving is pas officieel na betaling. Peter, Eric & C°Typ een chatbericht…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *