TR-Register Belgium E-news oktober 2018

Zoals Jullie weten is komend weekend een erg drukke 2-daagse,
Dirk en Marc hun “Wild rit” gaat door in de Ardennen (inschrijving afgesloten), en…,
als Jullie niet het hele weekend ter beschikking hebben om te relaxen, dan kun Je naar de “Schattingsdag” komen op de terreinen van de Firma VERMANT, Volvo dealer en collectioneur van Classic Cars te Mechelen, Generaal de Wittelaan 7B, die voor de gelegenheid zijn verzameling wil laten zien aan het publiek. Tijdens dit bezoek kom Je mits inschrijving Je oldtimer laten taxeren door een specialist, die U dan ook een verslag zal afgeven dat Je bij Uw verzekeraar kan gebruiken om een omnium verzekering aan te schaffen.
Als Je alleen de collectie wil bezoeken, geen probleem, er zijn foodtrucks voorzien zodat Je gratis een hapje kunt eten.

De TR-Register Belgium website zal ook terug nieuw leven worden ingeblazen door Jordi Van Den Broeck, zoon van Francis, Jordi is jong en van de juiste communicatie lichting, en speelt met al die toestanden, daar ben ik blij mee!

Voor de nu komende babbelavond van vrijdag zal Peter Verheyen een presentie doen van het komende Internationaal Treffen in 2019 te Pamplona in Spanje. Peter en ik zijn naar de voorstelling geweest door de Spaanse TR-Register te Madrid, en niettegenstaande deze club bijzonder klein is, belooft het een schitterende meeting te worden.

Verder heb ik nog een spijtige mededeling, een van onze reeds sinds lang aangesloten leden is enkele weken terug overleden. Jean Roulleaux heeft de strijd tegen kanker opgegeven, en is op vrij korte tijd overleden. Namens het bestuur en de leden van de club hebben we onze deelneming betuigd aan de familie van Jean.

Zo, ik zie Jullie allemaal nu vrijdag op de babbelavond in Rumst!

paTRick van houtven
voorzitter.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *