Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Süd Schwarzwald

17 juni 2023 @ 08:00 - 24 juni 2023 @ 17:00

 

Hallo allemaal

 

Nu de, zo zorgvuldig, uitgezochte cado’s uitgepakt zijn, de kerstboom opgeruimd is en wij weer ietwat aan gewicht gewonnen hebben…

KORTOM de Feestdagen voorbij zijn wil ik het volgende nog even onder jullie aandacht brengen;

 

Ik heb al wel wat inschrijvingen ontvangen maar er zijn nog plaatsjes over, hoor! In onderstaande uitnodiging is niet vermeld hoeveel de kosten bedragen voor 1 persoon en daar ik die vraag al weel gekregen heb, bij deze, voor € 923 HP ben je erbij!

 

TRip naar het zuiden van het Zwarte Woud

 

Omdat de kosten in de Franse Hotels te hoog opliepen besloten wij Normandië en de Elzas te laten voor wat zij zijn en gaan naar hun buurtjes.

 

Jaja, we waren al eens in het Zwarte Woud maar konden toen, helaas, niet verder afzakken naar het ‘echte’ ZO AUTHENTIEKE Zwarte Woud!

Wij waren hier onlangs zelf nog eens en hebben genoten van alles wat deze streek te bieden heeft.

 

Het programma steekt als volgt ineen;

Vertrekken op 17 Juni 2023 van op een nog later te bepalen verzamelpunt

Dan gaan wij zo’n 400 km doen tot Hotel Relais des Châteaux Forts *** in Bitche (FR) voor een 3-gangen Menu (excl.drank)en onze 1e overnachting met ontbijt www.hoteldurelais-bitche.com

Dit om de 2e dag al een hele mooie toer te kunnen doen naar het zuiden, onze eindbestemming.

Ons hotel aldaar is Hotel Albtallblick ***S www.albtalblick.de Hier zit er alles op en aan, ‘min’-puntje is wel dat je iedere dag gaat moeten kiezen uit een 4-gangen menu😉excl. drank.

 

Natuurlijk hebben we voor iedere dag mooie ritten voorzien, over berg en door dal, maar ook verschillende leuke/interessante dingetjes om te bezichtigen/doen!

www.vogtsbauernhof.dewww.hasenhorn-rodelbahn.dewww.deutsches-uhrenmuseum.dewww.rothaus.de – www.finstergrund.de – www.metzgerei-boll.de/spe-c-ktakel/

 

Na in het totaal 7 nachtjes, de 24e dus, gaan we weer huiswaarts. Uit ervaring is gebleken dat er mensen zijn die liefst gelijk naar huis rijden ofwel er nog een paar nachtjes bij aanplakken DUS op de terugreis voorzien wij geen overnachting zodoende is eenieder vrij om te doen wat hij/zij wil.

 

Wat gaat deze reis kosten…

Deelname bedraagt € 875 pp op 2-pers kamer

€ 923 op 1-pers kamer

Hierin inbegrepen is uw verblijf Half Pension voor de gehele week, een roadbook voor iedere rit, een rallyplaat, entree tot de bovengenoemde activiteiten, en zelfs iets om de innerlijke mens te versterken zoals bijv. een lunch in de brouwerij en spekrokerij.

 

Wij hebben onze uiterste best gedaan om een mooie all-in prijs te bedwingen onder voorwaarde dat wij minstens 20 kamers bezetten.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat de hotels dit z.s.m. willen bevestigd krijgen DAAROM…

Inschrijven, via mail, kan tot TEN LAATSTE 30 Januari 2023 en deze is compleet na betaling van een voorschot van 50% van het totale bedrag op rek nr BE07 6528 3757 4066 BIC BBRUBEBB op naam van Baumlin-Serraarens met vermelding van; deelname Zwarte Woud + naam + aantal deelnemers

 

Wij zien er al naar uit om deze reis in jullie gezelschap te maken!

Met vriendelijke groet

Pascal, Marian & Franky

pascall@telenet.be

 

 

 

 

 

 

Details

Begin:
17 juni 2023 @ 08:00
Einde:
24 juni 2023 @ 17:00

Organisator

Pascal & Marian

Wijzigingen, bijkomende activiteiten, zowel nationaal als internationaal, suggesties, kunnen steeds doorgestuurd worden naar:
Jan Lemmens
PR@trregister.be