Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Wild Rit 2020

9 oktober 2020 - 11 oktober 2020

Beste Wildritrijders,
De wildrit 2020 zal plaatsvinden van 9 tot 11 oktober 2020 in Hotel du Moulin in Ligneuville ten zuiden van Malmedy.
https://www.hoteldumoulin.be/nl
Het hotel heeft 15 kamers, een mooi zuid terras met tuin en een leuke bierkaart aan democratische prijzen, een privé parking en een fantastische keuken. Het restaurant heeft een fantastische whisky- en een uitstekende wijnkaart.
Josje en ikzelf hebben het hotel in oktober 2019 uitgeprobeerd en waren aangenaam verrast.
De prijs voor het gastronomische weekend met 2 overnachtingen op vrijdag en op zaterdag, met ontbijt en iedere avond een vijfgangenmenu bedraagt :
– een dubbele kamer met bad : 210 euro per persoon
– single kamer met douche : 210 euro per persoon
Bij meer dan 15 inschrijvingen is er de mogelijkheid tot bijkomend logement in Hotel Saint-Hubert.https://www.booking.com/hotel/be/saint-hubert.nl.html Dit hotel ligt slechts schuin tegenover Hotel Du Moulin waardoor er geen transfers per voertuig nodig zijn. Het hotel heeft ook een zeer goede waardering. Het ontbijt en de diners kunnen voor ieder plaats vinden in Hotel Du Moulin.
De prijs voor hetzelfde arrangement bedraagt 185 euro ipv 210 euro.
Voor vrijdag namiddag en en zondag voormiddag voorzien we nog een activiteit. Het stadje Malmedy is ook een heel aangenaam winkel en wandelstadje met een prachtige kerk en enkel musea. In de buurt ligt er ook een lokaal brouwerijtje Brasserie Bellevaux.
Graag inschrijving via mail aan marc.dewitte3@telenet.be en overschrijving van het bedrag op de clubrekening met vermelding van naam en wildrit 2020

Details

Begin:
9 oktober 2020
Einde:
11 oktober 2020

Wijzigingen, bijkomende activiteiten, zowel nationaal als internationaal, suggesties, kunnen steeds doorgestuurd worden naar:
Jan Lemmens
PR@trregister.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *