Loading Events

« All Events

De Oeteltour II

juli 3 - juli 5

De Oeteltour II

 van 3 tot en met 5 juli

Een driedaagse rond de meest Bourgondische stad van Nederland

Wij komen samen op vrijdag 3 juli vanaf 16 uur in ons hotel [Golden Tulip Hotel Central] gelegen in ’t oude centrum van ‘s-Hertogenbosch. Onze TR’s staan veilig opgeborgen in de overdekte en beveiligde parking van het hotel. Na een verwelkomingsdrankje gaan we aan tafel voor een 3 gangs diner.

 

Zaterdagmorgen, na een copieus ontbijt, vertrekken we voor een tour van +/- 130 km. langs een wondermooi rivierenlandschap en passeren daar enkele prachtig behouden vestingstadjes.

Voor de lichte lunch parkeren we onze bolides aan de haven en eten in de haven op het water!

Daarna hervatten we onze tour om op tijd weer terug te zijn voor een boottochtje langs de eeuwenoude waterlopen binnen de vestingmuren van “Den Bosch”, waarbij de dapperen onder ons [allemaal dus] een duik maken door het “Hellegat “.

 

Aansluitend, lopend in de richting van ons restaurant voor die avond, maken we natuurlijk gebruik om op één van de vele terrasjes onze inmiddels verschrikkelijke dorst te lessen.

Zondag na het ontbijt vervoegen we ons bij “stadsgids” Ludy om een wandelingetje met uitleg te gaan maken.

Na de wandeling verlaten we het hotel om ons, via prachtige landelijke weggetjes, naar de eindbestemming te begeven waar we na een rondleiding het weekendje afsluiten met een “Brabantse Koffietafel”.

De Totaalprijs voor dit weekend [2 overnachtingen in comfortkamer, 2 maal ontbijt, 2 maal diner, 2 maal lunch, de nodige entreegelden en rondvaart] bedraagt 560 euro voor 2 personen op 1 kamer, en 355 euro voor 1 persoon.

Uiterste datum voor inschrijving is 10 april en is geldig na betaling op clubrekening: 779-5988912 69 met vermelding van naam en evenement: Oeteltour II

Tevens gaarne ook aanmelden via mail: willemdevries@telenet.be

Details

Start:
juli 3
End:
juli 5

Venue

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch, Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.hotel-central.nl/

Wijzigingen, bijkomende activiteiten, zowel nationaal als internationaal, suggesties, kunnen steeds doorgestuurd worden naar:
Peter Verheyen
pml.verheyen@skynet.be