TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TR-Register E-news december 2018

Aan al onze leden en hun familie, een Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar gewenst vanwege het ganse bestuur van de TR-Register Belgium!
Ons
wenskaartje vindt U in de bijlage, en is andermaal van de hand van Jan Ryckaert.

Dan, heel belangrijk…, de
babbelavond van deze maand gaat NU VRIJDAG door in ’t clubhuis, en niet volgende week, dan is er tussen de feestdagen te veel te doen in de 3ri4ren.

Vergeet ook niet in te schrijven voor de
Nieuwjaars lunch in ’t clubhuis, het menu kun Je lezen in de vorige E-news, betaal 67 Euro per persoon (all-in) op de clubrekening, en vermeld Uw keuze op Uw bankoverschrijving (vis of vlees), en op 20 januari schuif Je dan aan op de Lunch! Graag Uw betaling tegen 4 januari.

Aangezien december de laatste maand van ’t jaar is, moet er spijtig genoeg ook weer
lidgeld betaald worden voor het komende jaar. Het lidgeld blijft onveranderd op 50 Euro, en dient ook gestort te worden op de clubrekening natuurlijk!

De leden die mee op reis gaan in
juni naar het Zwarte Woud, gelieve ook Uw betaling uit te voeren tegen ’t einde van het jaar, zodoende kunnen wij ook de voorschotten betalen ter plaatse, er zijn zelfs activiteiten die we zo goed als volledig moeten betalen om zeker te zijn dat ze voor ons gereserveerd zijn!

Tenslotte is de club nog steeds
op zoek naar een nieuwe redacteur voor ons magazine TRIB. Zoals Jullie weten stopt Mil ermee na een lange schitterende carrière als TRIB redacteur (nogmaals bedankt Mil en Wim, Jullie oeuvre was prachtig) en de rest van het bestuur kan niet alles doen, tenslotte doen wij het ook maar vrijwillig.

Wenst U meer info betreffende een van de hierboven vermelde activiteiten, mail mij Patrick op ivanhou@pandora.be of Peter op lt pml.verheyen@skynet.be en dan komen wij even uit ons kerstkribbetje en wij zullen U dan graag helpen!

Tot ziens, en de beste wensen voor 2019!


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu