TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TR-Register E-news januari 2018

Zoals reeds was vermeld, is er geen babbelavond in januari, aangezien we 2 dagen later onze Nieuwjaarsdiner op ’t programma hebben staan.
Deze diner gaat dus door te Sint-Martens-Latem, Pontstraat 41, in "Auberge du Pêcheur".
Dus U wordt verwacht op zondag 28 januari om 12h30 (diegenen die ingeschreven hebben natuurlijk).
Dit is dus de 1 ste activiteit van ’t jaar, en de rest van de kalender voor 2018 zal in de volgende TRIB zijn opgenomen en in bijlage hierbij zie Je ‘m ook reeds.

In de maand juli organiseren Marc en Peter een weekend naar Marche en Famenne, aangezien dit in het hoogseizoen is, moeten deze 2 witte merels vrij snel weten wie er allemaal wil meegaan, anders zijn ze hun kamers waar ze een optie op hebben genomen kwijt. Dus gelieve zo snel mogelijk iets te laten weten aan deze Heren a.u.b. hun email adres vindt U in TRIB.

Het Internationale weekend te Pappenburg in Duitsland gaat door van 12 tot 16 september, van de mensen die al te kennen hebben gegeven dat ze er naartoe gaan, verwacht ik van sommige nog een voorschot, en ook zijn er nog 3 kamers beschikbaar voor de Belgische club. Heb Je toch nog zin om daar naartoe te gaan, het kan dus nog hé. Meer info in komende TRIB.

Nu zaterdag gaan enkele bestuursleden een kijkje nemen in een etablissement dat zeer centraal gelegen is voor ALLE leden, zodat ook zij die uit het Brusselse en de Vlaanders geen te grote afstanden of files moeten trotseren. Hierover meer later, indien deze "Taverne" voldoet aan onze eisen.

Verder is er ook nieuwe clubkleding onderwegen, tegen de beurs van Antwerpen zou dit rond moeten zijn, persoonlijk vind ik deze spullen een "knaller", niet meer zoals de gewone "lijn" van clubmateriaal, echter het lichtblauwe hemd zal er wel terug bij zijn, want da’s ook een knaller!

Lidgeld al betaald…, niet vergeten hé!

Tot ziens,

paTRick van houtven
voorzitter.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu