TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte berichten van de TR Register Belgium vzw
TR-Register E-news april 2017

Zeer nabij is de volgende rit van de TR-Register Belgium, de eerste is past voorbij, en nummer 2 staat reeds voor de deur!

Inderdaad, op 14 mei verzamelen we bij Wies en Elly thuis, Wijngaardberg 26, 2491 Olmen, voor onze volgende rit. Geeft Wies een seintje op geukens@telenet.be , en betaal Uw bijdrage op de clubrekening die in TRIB staat vermeld. Blijf Je ’s avonds eten, weet het Wies dan te zeggen.
In bijlage meer info over deze rit.

Omdat we dan toch over ritjes bezig zijn, even ter herinnering, onze 3de rit van ’t jaar!!!
Op
4 juni organiseert Eric zijn toertje, de vroege "mid summer tour", hou deze datum alvast vrij voor deze rit, verdere info volgt.

Van onze Nederlandse collega’s kregen we de uitnodiging om deel te nemen aan een van hun ritten in de Nederlands-Belgische grensstreek, deze uitnodiging vindt U ook als bijlage bij deze E-news.

Lid en tekenaar van de cartoons in Uw clubblad Jan Ryckaert zoekt een geschikt adres rond het Gentse om de voorwielen van zijn TR3A correct uit te lijnen na de ombouw van de stuurinrichting, wie kan hem helpen, contacteer hem op lt jan.ryckaert2@telenet.be .

Regelmatig krijgt het bestuur de vraag of onze club geen lidkaarten geeft aan de leden, wel het antwoord is neen, onze club is te klein om voordelen te verbinden aan zo’n kaart, en daarom zinloos, echter, Jullie krijgen door Jullie lidmaatschap wel een lidkaart van de BFOV, hieraan zijn wel voordelen verbonden.
Onze contactpersoon gaat wel proberen om op de kaart van de BFOV de naam van onze club bij op te laten drukken, Uw naam staat daar ook al op, dus technisch moet dat mogelijk zijn, en ’t is altijd de vraag waard.

Verder niet vergeten, nu vrijdag 28 april, babbelavond in ’t clubhuis te Schoten, niet vergeten hé!

Groetjes en tot ziens,

pa
TRick van houtven
voorzit
ter.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu