TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


TR-Register E-news juli 2018

Badend in het zweet heb ik me aan ’t schrijven gezet. Zo goed als geen druppel regen in juli, drinken is een must voor mens en dier, en het is onwaarschijnlijk maar de TR heeft in deze "te" warme periode altijd perfect zijn temperatuur gehouden, ik niet!

Het weekend in Marche-en –famenne" was een succes, hier uiteraard ook zo goed als droog, stralende zon en leuke ritjes, en ook belangrijk voor sommige onder ons…, goed eten.

Over eten gesproken…, op 11 en 12 augustus heeft onze club weer een standje tijdens de vliegtuig en oldtimer show op de vliegplein te Schaffen, en zoals vorig jaar, staat Wies daar weer paraat met zijn koekenpan om ons met pannenkoeken te trakteren, de club betaalt, en er kan ook nog een drankje af. De sfeer en het weer hangen van U en de weergoden af.

Minder goed nieuws uit Limburg, de alom gekende super goed georganiseerde wereldwijd bekende "Ledgend of the fall" gaat dit jaar NIET door!!! De organisatoren hebben dit ons laten weten, dus dit jaar geen LOTF. Jammer!

Ook niet vergeten, nu vrijdag 27 juli, niettegenstaande het tropische weer, babbelavond te Rumst, vocht is daar genoeg, alle soorten, zelfs 3-rivieren.


paTRick van houtven
voorzitter

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu