TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Triumph TR-Register E-news september 2018


Gentlemen,

De dagen beginnen weeral te korten, ’t wordt frisser en frisser en stilaan komt de winter- en sleutelperiode in aantocht.
Echter vooraleer we zover zijn, hebben we nog enkele activiteiten in ’t verschiet die MET de oldtimer kunnen gebeuren, jammer genoeg gaan deze door omstandigheden in ’t zelfde weekend door, hier konden we niks aan veranderen.

Dirk Vonk en Marc Dewitte organiseren op 27 en 28 oktober
als afsluitende rit dit jaar weer een "Wildrit" in de Ardennen. Deze keer op een andere plaats dan vorig jaar, nu op "Domaine du vieux moulin" in Eprave. In de BIJLAGE lezen Jullie alles hierover.

Ruben Bosch van de "Vermant Collectie" en Pascal Quirynen organiseren op
28 oktober een schattingsdag. In BIJLAGE verdere info.
Een schatting betekend dat een autoexpert Uw wagen een waarde geeft die U een richtlijn geeft indien U Uw wagen wenst te verkopen, of om een omnium verzekering te kunnen afsluiten. Voor dit laatste is zo een schattingsverslag nodig om het "tarief" van Uw verzekering te bepalen.
Wenst U zo een schatting te laten uitvoeren, laat dat dan weten aan Pascal (email in bijlage),
MAAR wenst U gewoon de
Vermant collectie te komen bekijken, dat kan ook en is ook voor een stuk de bedoeling van deze activiteit, laat het mij dan weten, WANT Ruben heeft voor deze gelegenheid speciaal FOODTRUCKS laten afzakken naar de locatie, en we willen weten hoeveel materiaal (food) er aanwezig moet zijn. DIT IS WEL GRATIS uw buikje vol eten, de schatting is te betalen!

Vanaf november en voor de rest van de winterperiode staan er weer
2 "technische avonden" gepland, 1 daarvan zal handelen over de veranderingen die er staan aan te komen betreffende de autokeuring voor oldtimers, de "low emision zones", en eventuele andere wijzigingen die een invloed hebben op ’t gebruik van onze oldtimers. Deze activiteit zal doorgaan in de brouwerij van Piet Cassimon te Kalmthout, en Piet neemt eten en drinken voor zijn rekening, is dat niet tof (als Je nog zulke leden weet, geef me dan maar een seintje zelle)!
De vertegenwoordiger Van de BFOV moet nog de juiste babbelavonddatum laten weten.

En nu nog een zeer belangrijke vraag aan iedereen!!!!
Onze redacteur Mil Kinnaer en lay-out man Wim Becker zijn aan ’t eind van hun latijn, ze stoppen ermee na vele jaren een ongelooflijk goed clubblad te hebben verzorgd, dus…, we zoeken naar een nieuw team die onze cluborgaan verder wil samenstellen. Wees gerust, dit duo zal U op het goede spoor zetten en U alle tricks off the trade leren!
Graag U aanmelden bij mij a.u.b, ons clubblad staat zeer hoog aangeschreven in ’t buitenland, we krijgen hier vaak schouderklopjes voor, en wil Mil en Wim al zeker
bedanken voor het voortreffelijke werk dat ze geleverd hebben.

Laat U a.u.b. niet afschrikken voor deze opdracht, het valt heus best mee!!!

Zo, tot ziens, tot devolgende,

paTRick van houtven
voorzitter

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu