TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TR-Register E-news april 2019

Gentlemen,

Op 2 juni gaat Wies en Elly hun ongelooflijke, onvergetelijke, supertoffe en gezellige rally door. De datum is aangepast vanwege de verkiezingsgang op de eerst geplande dag.
Schrijf zo snel mogelijk in, want we stoppen met een BBQ, en daar moeten de organisatoren voedsel en vooral plaats reserveren.
Het zal weer een gezellig ritje door de zonnige Kempen worden, met hier en daar een babbelstop, dus…schrijven!!!
Hierbij vinden Jullie alle gegevens ons doorgestuurd van de bron des vertier!

Hallo TR-rijders,
Zondag 2 Juni is het weer zover. Na lang beraad hebben we de datum van 26 mei geschrapt. Nooit gedacht dat die zou samenvallen met de verkiezingen ;-) We verwachten dat er een paar teams van ver moeten komen en dan wordt het misschien wat te laat om de rit te starten. Maar, Olmenrit 2 komt er aan. Het jaar is al een stukje gevorderd dus we moeten onze paarden dringend van stal halen. Er is terug een ontspannend ritje gepland rond het gezellige olmen, w aar we thuis in de man-cave (garage) vertrekken en we s’avonds in de gezelligste buurt eindigen. Er is een rit voorzien van 110 km. Deze is in te korten of te verlengen naar wens van 30 tot 140km.(volgens roadbook). Er is ook de mogelijkheid om de rit te stoppen op "Leoclassics". een groot oldtimer evenement met braderie in Leopoldsburg, om vervolgens door te rijden naar de eindbestemming. Afsluiten doen we met een BBQ in een toffe gelegenheid indien genoeg interesse. De rit zelf begroten we op €20 (€25 voor niet-TR Register leden) per wagen (2personen) inclusief een ontbijt zoals vorige keer. Het ontbijt is voorzien vanaf 9:00hr., de rit start vanaf 10:00hr. S’avonds Rond 5:00hr. voorzien we een BBQ aan de prijs van €22 per persoon exclusief dranken. Inschrijven kan op emailadres  geukens@telenet.be  met vermelding of je de BBQ mee wil doen of niet. Het bedrag maak je over op de clubrekening (BE71 7795 9889 1269) met vermelding "Olmenrit". Ook dit jaar is er weer een bijdrage van de club voorzien . Je mag de totale inschrijvingskosten verminderen met €5 per lid van de TR-Register Belgium. Voorbeeld: één lid in een auto  €20-€5=€15 : Twee leden in één auto  €20-€5-€5=€10   Indien geen enkel lid in de auto €25.  De inschrijving voor de BBQ blijft altijd €22 per persoon.  Graag snel inschrijven en zeker vóór eind april aub. Dit om de reservatie voor de BBQ vast te leggen. Tot dan...
Kind regards,
Wies & Elly.

Marc Dewitte meld ons dat er een evenement plaats vind in Bastogne dat zeker de moeite waard is om aan deel te nemen. Het gaat om de "Rotary Nuts Rally Bastogne", dit geen dus geen organisatie van de TR-Register, maar best leuk volgens Marc, en op die dag organiseren we zelf niets. Meer info in bijlage.

Ook niet vergeten dat nu vrijdag onze babbelavond weer doorgaat te Rumst in brasserie "de 3r4ren", gewoon een pintje drinken en een babbel, meer moet het soms niet zijn!

Tot ziens,
paTRick van houtven 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu