TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TR-Register E-news september 2019

Nee nee, het TR-Register seizoen zit er nog niet op, Je moet de auto nog niet winterklaar maken, er zijn nog enkele ritten die Je kan meedoen!

Nu, komend weekend 29 september staat de 7 de editie van de "Indian Summer Tour" op ’t programma, in ’t pajottenland, Jos en Nadinne verwelkomen ons voor ontbijt in hun superdeluxe garage.

Dan, op 12 en 13 oktober, een weekendje in de Ardennen, Dirk en Marc nodigen ons uit voor hun "Wild rit", dit heeft niks te maken met wild rijden, maar uiteraard met wild eten en dieren tegenkomen onderweg.

Op 19 oktober staat Paul dan weer op scherp, "the legend of the fall" rally, of kortweg Loft, er zijn weer 3 categorieën van rallyvaardigheid, dus iedereen kan deelnemen.

Verder heb ik tijdens deze maand nog een extra "E-news" verzonden naar Jullie met de vraag of er interesse is voor een bezoek aan 2 musea in Duitsland, dit ter vervanging van een technische avond, U moet weten, het word stilaan moeilijk om nog een avondvullend technisch programma samen te stellen, en deze 2 Duitse musea passen perfect in ons technisch aanbod, OK, het kost wat geld, en Je bent een weekend van huis, maar dat kan ook tof zijn!

En dan is er natuurlijk ook nog onze babbelavond, nu vrijdag in Rumst, adres in het clubblad.

Tot ziens,

paTRick van houtven
voorzitter


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu