TR e-nieuws - TR Register Belgium

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TR-Register E-news februari 2019

Enkele dagen geleden ontving ik een (reclame)kaartje van onze sponsor RIMMER Bros uit de UK met de melding dat, als we onderdelen nodig hebben voor een bedrag van meer dan £50, ze deze stukken best willen meebrengen naar de beurs in Antwerpen waar ze een stand hebben, en zo hoeven we geen postkosten te betalen, en bovendien krijgen Je dan nog 15% korting. Da’s best meegenomen denk ik, het Brits Pond goedkoper dan de Euro, en op die manier geen verzendkosten, perfect. Hun catalogus kun Je "online" consulteren.

Hiermee zijn we dan ook aan ’t volgende punt aangekomen, de Oldtimerbeurs van Antwerpen, al meer dan 35 jaar heeft onze club daar een standje, dus kom gerust af, maak Je kenbaar aan het dienstdoende lid op onze stand, en drink op kosten van Uw club een kop koffie of een glas frisdrank. Ook kun Je daar onze clubregalia passen, hemd, jas of pet…, en de andere spulletjes, dus DE gelegenheid om Je in ’t nieuw te steken!
Een groepje vrijwilligers heeft zich aangeboden om op donderdag de stand op te bouwen samen met onze beursverantwoordelijke Peter Keyzer, en we verwachten ook weer vrijwilligers om op zondag alles weer af te breken natuurlijk.
O ja, de datum, van vrijdag 1 maart in de namiddag tot zondag 3 maart ’s avonds.
Er zullen 2 TR6sen op de stand staan Staf en Paul gaan daar voor zorgen.

De babbelavond van eind maart zal in ’t teken staan van de jaarlijkse algemene vergadering, en zoals gewoonlijk, krijg Je hiervoor nog een uitnodiging ongeveer 14 dagen voordien. Ook dit jaar doen we weer een oproep op de leden om zich kandidaat te stellen voor bestuurder, Je weet Mil (onze redacteur, en we missen hem al) is ermee gestopt, en Eric, onze secretaris stopt er ook mee wegens familiale redenen, dus het bestuur dunt uit. OK, aan de andere kont hebben we reeds 2 dames die bereid zijn een functie op te nemen binnen het bestuur, schitterend…, eindelijk een vrouwelijke toets in ons mannenwereldje, maar toch, de bestuurders worden wat ouder, en minder "flexibel", dus nieuw bloed is er zeker nodig. Iets voor U, laat het weten aan een van de overgebleven bestuurders!

Nog een vrouwelijke toets in onze organisatie is Claudia Baumlin, dochter van ons lid Pascal, die nu de lay-out van TRIB zal verzorgen nu dat Wim Becker ermee gestopt is (jaja, er zijn aardig wat veranderingen de laatste tijd). Ik ben blij dat er een vrouwelijke twintiger dit wil doen, de laatst verschenen TRIB heeft ze al (even heel snel) gedaan, maar er zijn nog aanpassingen die moeten gebeuren, maar alles op zijn tijd, ’t komt wel goed!
Peter Verheyen heeft andermaal zijne nek uitgestoken, en fungeert even (tijdelijk) als redacteur, dit kan niet blijven duren, die man doet al heel veel, en het argument "die is toch op pensioen, die heeft tijd zat", gaat niet op, een gepensioneerde heeft ook maar 24 uur in een dag, en moet ook andere taken uitoefenen.
Dus, een nieuwe redacteur is een dringend in te vullen functie in ons clubje.

De leden die hun lidgeld nog niet hebben betaald voor 2019, denk eraan, dit kan gevolgen hebben voor Uw verzekering via Marsh!!!

Zo, nu vrijdag is ’t weer babbelavond, kom eens langs voor een babbeltje, da’s toch leuk…

Tot ziens,

paTRick van houtven
voorzitter. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu